Repertoire Search
News - Fantastiske anmeldelser af "Kronos spiller Holmgreen"

Tuesday, November 11, 2008
Pelle Gudmundsen-Holmgreen er aktuel med Dacapoudgivelsen "Kronos spiller Holmgreen" og den bliver rigtig godt modtaget! 

"Denne cd er en gave til lyttende mennesker – og et klart bevis på, at der går et geni rundt iblandt os her i Danmark. Han hedder Pelle Gudmundsen-Holmgreen, hvis værk emmer af en nysgerrig, legende tilgang til verden." Kristeligt Dagblad.

"Over hele pladen svæver en æstetik fra den politiske rocks barndom. Resultatet er nogle af de sjoveste, sælsomste og mest udfordrende stemninger i nyere dansk pladehistorie. Hør den endelig."* * * * * * Berlingske Tidende"

Jeg skal ikke forsøge at lægge en dæmper på mine ørers glæde ved Dacapos nye rent gud(mundsen)dommelige udgivelse med den gnistrende Kronos Kvartet i centrum. Se at få stukket ørerne langt ned i den cd i en fart."♥♥♥♥♥ Politiken

"Pelle Gudmundsen-Holmgreen står for en af efterårets sande begivenheder på det danske plademarked. Takket være Kronos Kvartettens fabelagtige håndtering af hans særegne musikalske univers."Information


Back to List
Close X

Newsletter Signup

Enter your email address to keep up to date with the latest news and special offers from Music Sales Classical.
Your data is secure and you can unsubscribe at any time. Read our Privacy Policy
Click here to receive regular news
© Copyright 2020 Music Sales Classical. Part of the Music Sales Group.